Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 25 mai 2018

Un nou volum gratuit: Ştampilele utilizate în Transilvania în primii ani ai Regatului României

Sunt fericit să pun la dispoziţia cititorilor blogului un nou volum din seria "Bibioteca filatelică românească". Subiectul lucrării acoperă o perioadă foarte interesantă din istoria poştală a primilor ani după Marea Unire.

Volumul este gratuit, putând fi consultat liber de orice persoană interesată, filatelist şi nu numai. Trebuie să atrag atenţia cititorilor că încărcarea volumului pe alte servere, ori comerializarea acestuia nu sunt permise. Se poate însă distribui liber linkul postat mai jos.


Aceasta este a doua ediţie a lucrării. La forma iniţială a fost adăugat un număr important de planşe color care ilustrează utilizarea ştampilelor moştenite de la administraţia poştală maghiară,utilizate de administraţia românească.

Volumul cuprinde peste 180 pagini şi este pus la dispoziţie în format PDF neblocat (putându-se imprima). Fişierul are o dimensiune de 23 MB poate fi descărcat de la acest link.

Vă doresc lectură plăcută!

9 comentarii:

  1. Felicitări din toată inima pentru frumoasa și foarte importanta lucrare realizată !
    Multă sănătate și succes mai departe !
    Cu multă stima

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimate domnule Max Peter,
    Sunt foarte bucuros de noua dumneavoastra postare!
    Am fost nelinistit cand ati publicat mai putine postari. Sper ca sunteti bine!
    Va multumesc pentru permisiunea de a descarca gratuit acesta lucrare, care acopera la nivel academic o istorie prea putin cercetata.
    Cu deosebit respect,
    Liviu Suciu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulţumesc pentru apreciere şi pentru gândurile bune.

      Ștergere
  3. Va multumesc pentru amabilitatea de a pune la dispozitia amatorilor de istorie postala lucrarea dumneavoastra.
    Aspecte din istoria postala a Ardealului, Banatului si Bucovinei merita publicate mai des.
    Incetarea aparitiei Buletinului ABB a fost o lovitura pentru amatorii de istorie postala ( atat cati erau abonati la respectiva publicatie)
    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere