Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 19 august 2016

Aşa-zisele "locale Vajdahunyad" sunt doar nişte făcături ordinare puse pe piaţă de indivizi fără nicio moralitate

Am semnalat în repetate rânduri asemenea producţii şi voi continua să o fac pentru a nu le permite unor persoane fără scrupule să acrediteze ideea că astfel de supratipare ar fi existat în realitate. Mai recent, supratiparele sunt "desenate" pe calculator ca imagini de tip bitmap, care sunt ulterior imprimate pe mărci comune maghiare cu ajutorul unei imprimante laser de birou. Pentru orice persoană care are cunoştinţe minime de grafică nu este un secret că imaginile de tip bitmap sunt redate de orice imprimantă laser cu ajutorul unui rastru format din puncte cu diametrul variabil. Verificaţi, vă rog, captura de ecran de mai jos (click pentru mărire), care prezintă punctele de rastru cât se poate de clar.


Culmea este că astfel de "mărci locale" apar pe eBay oferite întotdeauna de aceleaşi şi aceleaşi persoane, făcându-mă să cred că există o probabilitate mare ca cei care vând făcăturile să fie aceleaşi persoane care le şi "produc". Detalii - în captura de ecran de mai jos (click pentru mărire).


În cazul de faţă, ID-ul cu pricina este butterfly-stamp înregistrat în Ungaria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu