Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 1 august 2015

Ce se mai vinde şi cu cât?

Vă prezint din nou o "fotografie" pentru obiectele de colecţie din câteva domenii existente pe eBay ieri, 31 iulie, între orele 20,00 şi 20,20. Ceea ce puteţi vedea în capturile de ecran de mai jos sunt "vârfurile" din domeniul respectiv, adică cele mai mari preţuri pentru care există cel puţin o ofertă acceptată.

ARTĂ DECORATIVĂ


ARTIZANAT


CEASURI


DISCURI (VINIL)


FOTOGRAFIE


GRAFICĂ (BENZI DESENATE)


GRAFICĂ


JUCĂRII VECHI


MONEDE ANTICE


POSTERE (PRINTURI)


POSTERE


REVISTE DE COLECŢIE


SCULPTURĂ


TIMBRE



2 comentarii:

  1. Oaw, ce preturi au... si pe artizanat. Sa inteleg ca lumea totusi, le cumpara? Eu de vad aproape mereu goale magazinele de artizanat? Cum sa dai atatia bani cumparand pe net, de unde stii ca nu e un fals moneda sau sculptura sau manuscrisu lu peste...
    Al treilea cea e bestial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pasionaţi, Hapi. Apoi e vorba în cele mai multe situaţii de tranzacţii desfăşurate de regulă acolo, între ei, în State.

      Am început să postez chestii din acestea pentru că s-a trezit cineva să spună că unii colecţionari spală bani. Vreau să arăt că sumele mari nu se întâlnesc la timbre, ci la cu totul alte categorii de colecţionabile.
      Adică să ne scutească pe noi, ăştia, pe filatelişti şi să caşte ochii acolo unde se află într-adevăr sume importante.

      Ștergere