Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 10 mai 2014

Software: Despre liniile de ghidare dinamice şi despre stiluri în QuarkXPress v.10

Inginerii de la Quark au realizat două tutoriale noi nouţe având subiectele enunţate mai sus, în titlu. Ca să fiu mai exact, este de fapt vorba de un scurt video de prezentare pentru ceea ce înseamnă liniile de ghidare dinamice (caracteristică proaspăt introdusă în versiunea 10). Cine a lucrat cu aşa ceva în Adove Illustrator cred că ştie deja la ce se referă această facilitate. Dar în QuarkXPress aceste linii de ghidare dinamice sunt chiar mai bune!

Al doilea video este de fapt o întreagă lecţie (durează 40 de minute, cât o oră de curs), în cuprinsul căreia Matthias Günther (Product Manager al QuarkXPress) descrie cam tot ce se poate face utilizând puternicele facilităţi ale stilurilor. Lecţia este prezentată în limba engleză (dar presupun că nu acesta ar fi impedimentul pentru cei care doresc cu adevărat să înveţe acest soft deosebit).

Nu pot decât să vă mai urez vizionare plăcută.




Sursa: YouTube, user QuarkXPressTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu