Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 6 aprilie 2014

Sucevenii au tras o ţeapă poştei

Tot de curând a fost oferită pe eBay o "jucărie" care m-a făcut să rând când am văzut-o. Filateliştii din Suceava - ce s-au gândit ei - au vrut să facă o mică economie, folosind pentru francarea unei trimiteri mărci a căror putere de circulaţie încetase cu mult timp înainte. Şi credeţi că pe cei de la poştă i-a deranjat ceva? Nici măcar n-au băgat de seamă!


După datele ştampilelor, tărăşenia s-a petrecut în august 1992. Autorii s-ar putea chiar să citească aceste rânduri!   :)))
Piesa a fost oferită de un italian pentru 2 dolari, dar nu a fost vândută.

2 comentarii:

  1. Ha,ha
    Am pățit la fel în urmă cu ceva ani,dar nu cu Poșta Română. Pe atunci colecționam ștampile de serviciui și voiam să obțin de la poștă ștamila pentru francare necorespunzătoare.Am făcut câteva plicuri francate cu mărci poștale care își pierduseră deja puterea de francare(trimise către prieteni).Le-am trimis cu cineva la poștă(pe mine mă cunoșteau atunci toate funcționarele de la poștă).Mare a fost surprinderea când toate „scrisorile” au ajuns la destinatari neamendate ca și cum ar fi fost perfect în ordine.Astfel am fost nevoit să umblu după ștampilele de serviciu dorite :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Anul trecut la Oficiul Postal de la noi inca mai comercializau marci postale care nu mai aveau putere de francare. Cand mi-au dat asemenea timbre sa lipesc pe plic i-am intrebat mirat de ele si mi-au raspuns "nu stiu dom'le, noi acum le-am primit'. Am expediat atunci mai multe scrisori cu acele timbre si toate au ajuns la destinatie in strainatate fara probleme.

    RăspundețiȘtergere