Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 15 noiembrie 2013

"Serile Patrimoniului Naţional" - debut la Jockey Club, pe 20 noiembrie

Prima ediţie a evenimentului "Serile Patrimoniului Naţional", organizat de Institutul Naţional al Patrimoniului, va avea loc miercuri, 20 noiembrie, ora 18, la Jockey Club Român, Bucureşti.

În cadrul evenimentului, dl. Radu BOROIANU, Secretar de Stat în Ministerul Culturii, va susţine prelegerea "Deruta Patrimoniului Naţional".

"Serile Patrimoniului Naţional" îşi propun să devină o dezbatere lunară, cu scopul de a trage un semnal de alarma în vederea salvagrdării patrimoniului naţional. Personalităţi ale vieţii publice vor pune în discuţie probleme actuale pentru cultura română, mediul educaţional, social sau politic din perspectiva unui domeniu fundamental pentru România.

Temele abordate vor cuprinde atât o trecere în revistă a spaţiului construit înainte şi după 1989, cât şi idei referitoare la mentalităţi, discurs, identităţi, memorie colectivă şi politici culturale.
Puteţi citi mai multe din comunicatul INP pe pagina Agerpres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu