Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 28 octombrie 2013

O ţeapă de 500 de dolari

Acum aproape o săptămână atrăgeam atenţia amatorilor de mărci româneşti vechi asupra faptului că pe eBay sunt oferite în continuare falsuri ale mărcilor din emisiunea "Căişorii". Aseară, unul dintre cititorii blogului mi-a atras atenţia asupra rezultatului licitaţiei.


Este a nu ştiu câta oară când se demonstrază "entuziasmul" amatorilor de piese "bune". Lotul de fragmente de coli a fost vândut unui amator cu peste 500 de dolari, fără cheltuielile aferente.


Nu doresc nimănui astfel de "afaceri". Probabil că acel cumpărător "norocos" va învăţa pe propria piele diferenţele dintre falsuri şi originale când îşi va da seama ce a cumpărat.

6 comentarii:

  1. Buna seara,

    Chiar asteptam postul dvs. referitor la aceasta licitatie, am urmarit-o si eu. Foarte urata teapa...
    Va urmaresc blogul de mai bine de un an, in fiecare zi astept noul articol, si in fiecare zi reusiti sa veniti cu ceva lucruri la care merita sa iei aminte.
    Am invatat forte multe de la dvs prin intermediul acestui blog.

    Multumesc, si la mai multe.
    Dragos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună seara,

      Mulţumesc pentru apreciere.
      Acesta a şi fost scopul pentru care am deschis blogul, să împărtăşesc din ceea ce ştiu pasionaţilor.

      Ștergere
  2. O nebunie Max!

    Sincer nu ma asteptam sa ajunga pana acolo pretul. Imi pare oarecum rau de cumparator, insa ma gandesc ca unii merita daca nu cerceteaza putin asemenea lucruri inainte sa se arunce cu capul inainte la licitatii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că ştii zicala, Remus: ce-şi face omul cu mâna lui...

      Ștergere
  3. Frumoasa lovitura...In mod sigur o sa vedem foarte multe blocuri la Caisori pe piata in urmatoarea perioada...

    RăspundețiȘtergere