Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 24 octombrie 2013

News: Ministerul Culturii invită ONG-urile să facă propuneri pentru membri în Consiliul de Administraţie al Administraţiei Fondului Cultural Naţional

Potrivit OG nr. 51/1998 modificată prin OG nr. 2/2008, directorul Administraţiei Fondului Cultural Naţional este ajutat în activitatea curentă de un consiliu de administraţie format din 11 membri cu drept de vot, din care 7 numiţi de ministrul Culturii pe baza propunerilor formulate de ONG-urile cu activitate de profil, astfel încât să se asigure o reprezentare proporţională a tuturor domeniilor culturii.
Modul de înaintare a propunerilor şi documentele care trebuie să le însoţească sunt menţionate în cadrul anunţului postat pe pagina de internet a Ministerului Culturii. Propunerile se vor înainte pe adresa Ministerului Culturii, Bd. Unirii nr. 22, Sectorul 3, cod poştal 030833 (în atenţia Cabinetului Ministrului) până cel târziu pe 10 noiembrie a.c.

Administraţia Fondului Cultural Naţional sprijină proiecte provenite din arii tematice precum: arte vizuale şi noile media, arhitectură şi design, activităţi muzeale, artele spectacolului (teatru, dans, muzica), cultură scrisă, patrimoniu cultural naţional, patrimoniu imaterial, formare profesională în domeniul culturii (inclusiv management cultural), educaţie culturală, intervenţie culturală.

Ca instituţie publică, subordonată Ministerului Culturii,  Administraţia Fondului Cultural Naţional oferă în fiecare an finanţări nerambursabile artiştilor, instituţiilor publice, organizaţiilor neguvernamentale şi persoanelor juridice de drept privat care desfăşoară activităţi culturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu