Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 4 august 2013

În sfârşit, s-a vândut şi coala de benzi de ziare

Piesa o semnalasem la prima postare pe portalul eBay de către proprietarul ei. Iniţial am crezut că ea nu a fost observată şi a rămas nevândută. Ulterior am aflat că ea fusese retrasă de la vânzare (probabil proprietarul neaşteptându-se la reacţia potenţialilor cumpărători din cauza necunoaşterii naturii piesei).
Ulterior el s-a informat (sau a fost informat) ce reprezintă de fapt piesa în cauză, repunând-o la vânzare.


descrierea (actualizată) a piesei suna cam aşa:
"Romania, Prince Carol 1½ b blue/yellow, imperf sheet vertical row of 18  printed down  left side of large ungummed sheet of yellow stamp  paper, with 41mm lines marking midpoint between vertical pairs. Sheet (62x27cm), is folded in 16th, with one fold between stamps at midpoint and folds passing through two of the 18 stamps, as shown, unused, no gum. Wrinkled where folds cross, some tiny stain spots, bent/creased corners, hardly detracting, otherwise fine, offered as described. Unusual and seldom seen as such."

În final, coala de benzi de ziare a fost achiziţionată pentru suma finală de 2.225 dolari (după 26 biduri). Cred că este tranzacţia cu cea mai ridicată sumă pentru o piesă filatelică românească pe eBay în acest an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu