Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 12 martie 2013

Viniete pe care nu le-am mai văzut

Ambele "jucărele" au fost oferite pe eBay. Nu am nici cea mai mică idee ce ar putea fi, nu am mai întâlnit aşa ceva. Pentru cultura generală a colecţionarilor, dacă ştie cineva ceva referitor la ele îl rog să o facă.


După aspect, ele au fost imprimate cu clişee de zinc realizate relativ primitiv, iar dantelura este simplă, în linie.

2 comentarii:

  1. Este posibil sa fie un set de vignete cu personalitati de prim rang din toata lumea sau numai din Europa. Am mai asemanatoare intalnit cu scriitori si personalitati politice tiparite in Austria. Acestea nu sunt autohtone. Le-am regasit de mai multe ori lipite pe paginile de Shaubek la inceputul capitolului despre Romania. Inaintasii nostri stiau sa promoveze cultura prind diferite mijloace. Nu aveau internet. Foloseau pachete de tigari, manifestari expozitionale, targuri.... Lasau ceva dupa ei pentru culturalizarea maselor. Acuma cu bytes.....ramane prafu de pe tastatura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce se poate, s-ar purtea să ai dreptate. Nu te contrazic pentru că nu mă pricep la aşa ceva.

      Ștergere