Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 3 august 2012

A fost aprobat bugetul pe 2012 al CN Poşta Română SA

În Monitorul Oficial nr. 533 din 1 august a.c. a fost publicată Hotărârea Guvernului nr. 738/25 iulie 2012 privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2012 a CN Poşta Română SA.

Actul normativ menţionează faptul că "nivelul cheltuielilor totale aferente veniturilor totale înscrise în bugetul de venituri şi cheltuieli, precum şi nivelul cheltuielilor în structură reprezintă limită maximă şi nu pot fi depăşite decât în cazuri justificate, cu aprobarea Guvernului, la propunerea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, cu avizul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi al Ministerului Finanţelor Publice."

"În cazul în care în execuţie se înregistrează nerealizări ale veniturilor totale aprobate, Compania Naţională Poşta Română SA poate efectua cheltuieli totale proporţional cu gradul de realizare a veniturilor totale, cu încadrarea în indicatorii de eficienţă aprobaţi", se mai arată în Hotărârea de Guvern.

Bugetul prevede un număr prognozat de personal la finele anului 2012 de 32.402 salariaţi, cu 800 de persoane mai puţin faţă de numărul înregistrat la finele anului 2011.

2 comentarii:

  1. Sa fie folositi cu noroc! Si cu multa minte :)
    Banii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde de cine va fi investitorul ăla care urmează să vină. Poate "importăm" ceva nemţi... :))

      Ștergere