Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 1 iunie 2012

Se încinge scandalul furturilor din Poşta Română. Scurtă revistă a presei.

Astăzi, ministrul Comunicaţiilor a făcut câteva declaraţii considerate şocante de către unii, dar care nu spun nimic nou altora. Nu mă voi apuca eu să fac filozofie pe această temă, pentru că este mai degrabă treaba instituţiilor abilitate ale statului. Redau doar câteva titluri din presa online publicate în ultimele zile.

Cum pierde Poşta Română pierde 4 milioane de lei pe lună (sic! La ăştia, posturile de corectori au fost... restructurate...).

Poştaşii vasluieni ameninţă, din nou, cu proteste

OPINIE: De ce confundă statul "drepturile" cu "privilegiile". Din nou! (e dreptul domnului Ovidiu Neacşu să îşi expună opiniile, dar e şi obligaţia - tot a lui - să dea în cărţi şi să vadă ce înseamnă "serviciu universal"; e tot dreptul domnului Neacşu să se ducă la operatorii privaţi şi să-i întrebe de ce nu au solicitat obţinerea licenţei în vederea efectuării serviciului universal. Poate atunci se lămureşte. O să avem prilejul să vedem operatorii privaţi după 1 ianuarie 2013 cum sunt ei în stare să distribuie corespondenţa prin satele din Vrancea sau din Apuseni... Că în buricul târgului, orice netot cu cinci ţugulani angajaţi e în stare...

Atac al ministrului Comunicaţiilor: Poşta a fost furată mult şi sistematic de protejaţii cuplului Boc-Anastase

Dan Nica, ministrul Comunicaţiilor, despre amenzile pentru încălcarea drepturilor rezervate Poştei Române: O amendă de 5.000 de lei este o glumă, dacă nu chiar o încurajare (de fapt, în articol se vorbeşte despre jaful de la Poştă, dar Adrian Vasilache încearcă să o îndulcească... Dacă vă dă prin cap să citiţi şi comentariile, daţi înainte o fugă până la cel mai apropiat butic şi luaţi-vă un kilogram de lămâi).

Mama Robertei Anastase, acuzată că are afaceri ilegale cu Poşta română

Disponibilizări la Poşta Română

Persoanele disponibilizate din Poşta Română cu vechime între 0-5 ani nu primesc plăţi compensatorii


2 comentarii:

  1. Salve Max !
    Am urmarit si eu marea majoritate a articolelor pe care le semnalezi. Nu stiu care este adevarul dar faptul ca aceste semnalari au loc ma amarasc !

    RăspundețiȘtergere