Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 15 iunie 2012

Invitaţie la Sibiu

Pasionaţii din Sibiu adresează tuturor doritorilor o invitaţie la Târgul colecţionarilor, care urmează să se desfăşoare în data de 30 iunie a.c., între orele 7,00-13,00, la restaurantul Bolta Rece din Parcul Subarini.

Organizatorii promit participanţilor că vor putea găsi aici toată gama de obiecte de colecţie (filatelie, cartofilie, antichităţi, cartele telefonice etc.).

Colecţionarii interesaţi pot face rezervări doar până în data de 24 iunie, iar preţul unei mese este de 30 lei (fiind inlcus şi un meniu). Detalii şi relaţii suplimentare pot fi obţinute de la dl. Nelu Dejugan telefonic (la numerele 0269213324 şi 0721520910) sau prin email, la adresa neludejugan@yahoo.com.

Personal îi felicit pe organizatori pentru iniţiativă.

6 comentarii:

  1. Acum aş pleca la Sibiu ...
    Râmâne de gândit!
    Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi mi-am golit portofelul la Magazinul Colectionarilor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că a fost cu folos! :))

      Ștergere
    2. Mda... o carte postala ante 1914 cu Vatra Dornei,necirculata , carti postale timbrate cu Spic de grau 1906-1914 , timbre, timbre si iar timbre, serii obliterate complete din perioada RSR (pentru a le cadorisi incepatorilor), Spic de grau (slabiciunea mea),etc etc.
      Sunt multumit.
      Toate cele bune MAX !
      Multumiri deosebite pentru Blogul tau filatelic !
      Sanatate si spor la CATALOG !
      Cu prietenie , Andrei , Vatra Dornei

      Ștergere
    3. Să fie într-un ceas bun, Andrei!
      Mulţumesc frumos!

      Ștergere