Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 31 mai 2012

Total Post a fost din nou amendată de către ANCOM

ANCOM a amendat compania SC TOTAL POST SERVICES S.R.L. cu suma de 50.000 lei pentru că a prestat servicii poştale constând în colectarea, sortarea, transportul şi livrarea la cutiile poştale ale destinatarilor a trimiterilor de corespondenţă cu greutatea cuprinsă între 0-50 grame, percepând pentru acestea un tarif mai mic de 2 lei pe trimitere.

Compania a încălcat astfel dreptul rezervat exclusiv Companiei Naţionale Poşta Română SA (CNPR) ca furnizor de serviciu universal în domeniul serviciilor poştale pe teritoriul României.

În urma controalelor ANCOM, a reieşit faptul că furnizorul de servicii poştale Total Post Services a încheiat contracte cu mai multe companii pentru prestarea serviciilor poştale cu un preţ mai mic decât cel rezervat furnizorului de serviciu universal, CNPR.

Aceasta este cea de-a doua amendă aplicată acestui furnizor de servicii poştale, după ce în octombrie 2011 a fost sancţionat pentru încălcarea aceloraşi prevederi legale.

Pe lângă aplicarea amenzii, ANCOM a dispus şi modificarea, în termen de 30 de zile, a contractelor care aduc atingere drepturilor furnizorului de serviciu universal, informează AmosNews.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu