Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 21 decembrie 2011

Două eseuri de la "Principate"

Am remarcat două eseuri gravate la "Principatele Unite" prezente zilele trecute pe eBay. Ele sunt din acelaşi desen, dar imprimate în culori diferite.


Acest tip de eseuri este cunoscut de multă vreme, piesele nu sunt o noutate, numai că apariţia lor pe piaţă nu este prea deasă. Drept dovadă este şi mica "concurenţă" generată de doritări. Primul eseu s-a vândut cu 113 dolari după 11 biduri, în timp ce al doilea a fost achiziţionat cu 106 dolari după 15 biduri.
Asemenea piese fac cinste oricărei colecţii de mărci poştale româneşti clasice.

2 comentarii:

  1. Mă încearcă regretul că au rămas doar în stadiul de eseuri. Am fi avut azi o satisfacție în plus să ne mândrim și cu alte piese frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. costellino: Cred că ai dreptate, frumuseţea acestor machete nu poate fi pusă în balanţă cu modelul mărcilor emise. Dar atât s-a putut realiza în acea epocă.

    RăspundețiȘtergere