Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 16 iunie 2011

Poştaşi, cu tolba-n gât, MARŞ înainte!

Staţiunea Poiana Braşov găzduieşte sâmbătă, 18 iunie, faza naţională a concursului profesional sportiv „Marşul Factorilor Poştali” – ediţia a XXXV–a, eveniment de tradiţie organizat anual de Poşta Română începând cu anul 1977, precizează un comunicat al companiei.

La linia de start a competiţiei se vor alinia în total 54 de poştaşi, dintre care 27 femei.

Pentru cei mai buni mărşăluitori dintre poştaşii calificaţi la etapa naţională, provocarea va merge mai departe: în fiecare toamnă are loc Balcaniada Factorilor Poştali, iar primii cinci poştaşi şi primele trei poştăriţe vor reprezenta Poşta Română la întrecerea balcanică. În decursul anilor, poştaşii români şi-au construit o reputaţie solidă la balcaniadă, reuşind să câştige zeci de medalii de aur, argint şi bronz.
Ediţia din 2010 a Balcaniadei, găzduită de capitala Albaniei, a adus României o medalie de aur la individual fete, prin Andreea Arsine, factor poştal la OPDC Botoşani şi una de argint la individual băieţi, prin Constantin Brânză, factor poştal la OPDC Oneşti. Alte două medalii fiind obţinute la competiţia pe echipe: argint la fete şi bronz la băieţi.

Marşul Factorilor Poştali a ajuns extrem de popular în rândul angajaţilor Poştei Române, mii de factori poştali din întreaga ţară participând fie în calitate de competitori, fie de susţinători pentru a împărtăşi emoţia şi bucuria întrecerii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu