Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 27 mai 2011

Poşta Română - o nouă organigramă

Consiliul de Administraţie al CN Poşta Română SA a supus votului ieri, 26 mai a.c., o nouă organigramă, hotărând, prin aceasta, modificarea structurii interne şi reducerea posturilor de conducere din cadrul companiei, se arată într-un comunicat de presă.

„Hotărârea Consiliului de Administraţie are ca scop eficientizarea structurii de conducere a companiei în vederea fluidizării comunicării la nivelul top managementului şi a procesului de luare a deciziilor. Totodată, dincolo de impactul economic pe care îl anticipăm că îl va avea această măsură asupra bugetului Poştei Române, ne pregătim pentru liberalizarea pieţei serviciilor poştale ce va avea loc începând cu 1 ianuarie 2013”, a declarat preşedintele-director general al CN Poşta Română SA, Dumitru Daniel Neagoe.

În ceea ce priveşte structura organizatorică, din cele 11 sucursale specializate, existente la momentul de faţă, vor rămâne patru, şi anume: Sucursala Servicii Integrate, Sucursala Servicii Financiare, Sucursala Fabrica de Timbre şi Muzeul Naţional Filatelic. Actualele Centre Regionale Reţea Poştală vor deveni Direcţii Regionale de Poştă, urmând ca la nivelul acestora să fie preluate activităţile de transport, administrare fond imobiliar, servicii de curierat rapid şi IT. Până la sfârşitul semestrului întâi al anului 2011 vor fi stabilite structurile organizatorice şi numărul de posturi din administraţia centrală şi din teritoriu.

Hotărârea luată în cadrul Consiliului de Administraţie a fost aprobată de Adunarea Generală a Acţionarilor C.N. Poşta Română S.A., astăzi, 27 mai a.c., iar organigramele vor intra în vigoare după modificarea HG 572/2010, privind aprobarea Strategiei de Restructurare şi Modernizare a CN Poşta Română SA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu