Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 5 ianuarie 2011

Literatură pentru cititori (2)

Revin cu o nouă parte a temei, care cred că o să vă facă plăcere: o colecţie de 65 de numere ale revistei franceze Le Timbre Poste apărute în perioada 1908-1922. Colecţia a fost pusă la dispoziţie în formă digitală de către Bibliotheque Nationale de France, dar lipsesc numere aferente acestei perioade (probabil că acestea lipsesc în egală măsură şi din fondul arhivistic citat). În cuprinsul paginilor colecţiei se regăsesc şi unele articole şi recenzii ale unor noi emisiuni de mărci poştale româneşti. Care sunt acestea - vă las plăcerea să le descoperiţi singuri.


Cele 65 de numere ale revistei sunt în format PDF şi, ca să nu vă oblig să le descărcaţi pe fiecare în parte, le-am reunit într-o arhivă ZIP. Dimensiunea arhivei este de 194 MB, aşa că asiguraţi-vă că dispuneţi atât de o conexiune acceptabilă la internet, cât şi de spaţiul de stocare necesar. Pentru descărcarea arhivei, faceţi click aici. Link-ul va fi valabil numai o perioadă limitată de timp, deoarece am nevoie de spaţiul pe care îl ocupă în cadrul contului de pe serverul de hosting. Aşa că grăbiţi-vă.

UPDATE 8 mai 2011

Începând cu această dată, link-ul de descărcare nu mai este valabil. Dacă mai este totuşi cineva care doreşte colecţia revistelor, îl rog să mă înştiinţeze printr-un e-mail la adresa de contact specificată în profilul meu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu