Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 5 ianuarie 2011

Literatură pentru cititori (1)

Pentru colecţionarii mai "studioşi", mi-am propus să pun la dispoziţie, din timp în timp, diverse lucrări şi periodice care nu intră sub incidenţa legislaţiei privind drepturile de autor.

Pentru orientarea cititorilor, voi numerota aceste postări. Încep cu o colecţie a unui vechi periodic filatelic, Stamps Collector's Annual for 1881. Versiunea digitală a fost pusă gratuit la dispoziţie pe internet prin bunăvoinţa Google. Vă invit să citiţi recenzia apariţiei mărcilor Carol I "Perle" (1881), printre altele. Cei interesaţi pot simţi, odată cu lecturarea revistei, parfumul specific al epocii.

Colecţia este în format PDF. O puteţi viziona şi, eventual, imprima pe hârtie cu ajutorul oricărei imprimante de birou. Este necesar însă să aveţi instalat pe calculator programul Adobe Reader pe care, dacă nu îl aveţi, îl puteţi descărca gratuit de aici.

Colecţia de reviste o puteţi descărca de aici.

Dacă v-a plăcut ideea şi dacă doriţi să public în continuare astfel de postări, vă invit să comentaţi. Puteţi comenta şi ca "anonim".

Vă doresc lectură plăcută şi aştept sugestii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu