Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 11 mai 2017

Un eseu curios

La vânzarea casei britanice Sandafayre cu numărul 6264 din martie a.c. a fost oferit un eseu pe care nu l-am văzut niciodată (nici eu, şi nici amicii pe care i-am mai întrebat).Click pe imagine pentru mărire.


Potrivit descrierii, ar fi un eseu realizat de imprimeria De La Rue în jurul anului 1900, iar efigia ar aparţine regelui Carol I al României. Eseul este imprimat pe carton lucios, cu dimensiunile aproximative de 90×60 mm.


Problema este că mie nu-mi prea pare că persoana din desen ar semăna cu regele nostru. Dacă are cineva mai multe detalii este rugat să lase un comentariu.

Aşa-numitul eseu nu a fost vândut la licitaţia indicată şi, mai mult decât probabil, el va fi oferit din nou cu ocazia unei licitaţii viitoare, aşa cum obişnuieşte acest negustor să procedeze cu loturile nevândute.

Un comentariu:

  1. Forma barbii si a mustatilor, croiala gulerului camasii dar mai ales trasaturile somatice ale fetei indica clar un nobil din zona imperiului rus.

    RăspundețiȘtergere