Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 15 iunie 2016

Pentru utilizatorii de telefoane şi tablete

Am o problemă cu ai noştri colegi care navighează pe net folosind telefoanele/tabletele. Verificând statisticile blogului, am remarcat că sunt internauţi care ajung pe blog căutând ceva anume pe vreun motor de căutare. Pentru că ştiu de mai mult timp cam care sunt subiectele care interesează cel mai mult pe internauţii nefamiliarizaţi cu blogul, am şi pus în coloana din dreapta linkuri utile sau care pot fi de ajutor celor care au nevoie să afle unde se găsesc principalele resurse din domeniu.

Din păcate, oricât de adaptabil ar fi motorul şi designul blogului pentru dispozitivele mobile, pe acestea nu va fi vizibilă coloana din dreapta (plasată pentru vizitele făcute cu calculatoare adevărate sau cu laptopuri).

Pe un mobil sau pe o tabletă nu se poate vedea decât o mică parte a primei pagini, adică ceva cam aşa:


Fără să vă supăraţi pe mine - am mai spus-o, filatelia nu se face în fugă, de pe mobil. Pentru studiu e nevoie de timp şi de răbdare, articolele de specialitate nu prea sunt o marfă digerată pe fugă la o cafea. Din această cauză, ar fi bine să încercaţi şi pagina în versiunea "full". Pentru a da de ea, pe mobil daţi scroll până la sfârşit şi căutaţi "Afişaţi versiunea pentru web". Care arată cam aşa (click pentru mărire):


Pe coloana din dreapta puteţi găsi mai multe linkuri de interes.


De pildă arhiva blogului, care este destul de bogată şi se întinde pe o perioadă de peste cinci ani.


Ori puteţi găsi linkuri către alte bloguri şi către principalele case/portaluri de licitaţii filatelice.
Sper ca acest scurt articol să vă fie util.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu