Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 30 iulie 2015

Ce se mai vinde pe eBay şi cu cât

V-am promis în acest articol că vă voi prezenta periodic care sunt "vârfurile" ofertelor făcute pe site-urile de licitaţii online, oferte care au şi "confirmări" (adică amatori care au prezentat deja oferte în vederea achiziţionării obiectelor respective).
Nu de alta, dar multitudinea de "magazine" deschise de mulţi colecţionari sau negustori în care zac (la propriu) mii de loturi care poartă preţuri de tip "Buy It Now" sunt tare departe de nivelul real al pieţei, şi din acest motiv mulţi colecţionari mai puţin avizaţi sunt pur şi simplu manipulaţi (ca să nu spun alt cuvânt mai puţin elegant). Ca să nu mai spun că sunt şi persoane care (nu ştiu, poate că în mod premeditat) încearcă să întoarcă lucrurile cu fundul în sus.
De aceea doresc să subliniez că nu timbrele sunt cele în care se aruncă sau din care se câştigă cei mai mulţi bani!

Ştiu că mă pot aştepta la atitudini... cum să le spun? Ştiţi voi! Cui nu îi convine nu are decât să îşi expună motivele în formularul de comentarii de mai jos.

Capturile de ecran prezentate mai jos reprezintă cele mai bune oferte pentru domeniile respective, existente aseară (29 iulie a.c.) între orele 20,00 şi 20,40. În perioada care va urma voi prezenta astfel de capturi de ecran din mai multe domenii, tocmai pentru a se putea face comparaţie între ele. Puteţi face click pe imagini pentru mărire.

ANTICHITĂŢI


ANTICHITĂŢI ORIENTALE


ARGINTĂRIE


ARTĂ DECORATIVĂ


CĂRŢI


ETNOGRAFIE


PICTURĂ


TIMBRE (NUMAI ROMÂNEŞTI)


Voi reveni şi cu alte domenii (nu voi ocoli nici numismatica, şi nici cartofilia, că tot m-a întrebat cineva pe mail despre aceste domenii).
Puteţi citi şi comentariile de articolul citat la început.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu