Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 6 august 2014

News: Ordin al preşedintelui ANAF nr. 2323 din 28 iulie 2014

Prin ordinul menţionat în titlu, publicat în Monitorul Oficial, Partea I-a, nr. 581 din 4 august a.c., preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a dispus intrarea în vigoare a Normelor tehnice privind procedura de întocmire a formalităţilor vamale pentru trimiterile transportate prin serviciile de curierat rapid.

Prevederile normelor tehnice sunt aplicabile pentru toate trimiterile transportate prin serviciile de curierat rapid care se prezintă la birourile vamale de frontieră şi de interior, trimiteri care sunt supuse vămuirii şi sunt expediate potrivit reglementărilor poştale internaţionale şi naţionale în materie.

Normele sunt în principal adresate operatorilor de curierat, dar cred că cei care utilizează serviciile lor pot lua la cunoştinţă care sunt procedurile şi documentele care sunt implicate de operaţiunile de vămuire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu