Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

duminică, 20 aprilie 2014

Preţuri interesante

Chiar înainte de Sărbători, două loturi oferite pe un portal de licitaţii online mi-au atras atenţia. Din două puncte de vedere. O dată pentru că au fost piese care apar relativ rar în ofertele din licitaţiile online, şi o dată pentru nivelul realizărilor.


Primul lot a fost o serie completă Expoziţia generală din 1906 cu supratiparul SE, toate valorile fiind neuzate FĂRĂ şarnieră. Un astfel de set apare din ce în ce mai rar (chiar şi prin licitaţiile mari), captând de regulă atenţia amatorilor.
Setul de faţă a fost disputat de 6 amatori, care au înaintat 26 de biduri, preţul final de adjudecare ajungând la 301 euro (adică aproape exact 25% din cota pe care i-o acordă setului catalogul Michel).


Al doilea lot a fost o serie completă, dantelată, a uzualelor neemise Ferdinand, tipărite în 1917 la Moscova. Este o serie rară, care se întâlneşte greu şi rar în oferte. Prezentul lot a fost adjudecat cu un preţ final de 513 dolari, după 11 biduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu