Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 1 aprilie 2014

Limbajul timbrelor

Un coleg dintr-un grup specializat de pe Facebook, pasionat de filatelie ca şi mine, mi-a adus aminte de o temă tare drăguţă folosită pe multe cărţi poştale ilustrate din diferite perioade: limbajul timbrelor.
Mai demult, acum vreo trei ani, pe vremea când mai participam (încă) la diverse lepşe între bloggeri, pregăteam şi publicam mereu posturi (săptămânale cele mai multe) cu imagini "la temă" de pe ilustratele de epocă, dar nu numai. La un moment dat am ajuns însă la concluzia că este o treabă pe care n-ar mai trebui să o fac şi am renunţat la lepşe. Iar un post pregătit pentru o astfel de leapşă nu a mai apucat să fie niciodată publicat. Dar acum colegul nostru de pasiune mi-a adus aminte de el şi am scos imaginile de la naftalină. Ilustratele nu au fost toate ale mele, doar vreo trei. Celelalte aparţin unor cartofili pasionaţi, care mi-au permis să le "fur" imaginile.


Un comentariu: