Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 29 ianuarie 2014

So, what if...? Pentru că-i miercuri. Miercurea cu cântec (nu mai ştiu al câtelea episod, că n-a mai fost de mult)

Am început anul în forţă. Nu la sala de forţă, ci la muncă. Muncă la greu. Cu tot gerul de afară, în ultimele zile m-au cam trecut apele. Nu-mi pare rău, ba chiar e bine. Ştiţi, e sentimentul ăla de treabă făcută, când parcă ţi se unge sufletul.
De câteva zile trag de mine ca să fac măcar un articol pe zi. Nu vreau să-i dezamăgesc pe cei care-mi calcă pragul. Astă seară însă, parcă nu mai am chef, suflu şi putere să mai scriu. Aşa că am dat frâu liber cuvintelor, odată aşezat în faţa tastaturii. Care tastatură mă cam enervează, că deşi e nouă, ultimul răcnet, n-are fir, dar are lipsuri. Câteva taste nu lasă nimic pe ecran decât dacă sunt lovite zdravăn.
Mai sunt vreo două ore până începe emisiunea lui Călin, aia cu balăzi. Baladele lui Manole mai exact, de pe Romanian Rock Radio. Până atunci însă eu am dat-o pe PowerProgRadio. Are mai multe canale, vreo patru, şi toate-mi plac. Dacă sunteţi curioşi le găsiţi aici, aici, aici şi aici. Copiaţi-vă playlist-urile şi puneţi-le în WinAmp (dacă nu-l aveţi, vă vând eu pontul de unde îl mai puteţi descărca).
Iubitorilor de rock, prog şi metal le mai recomand ProgRock.com. Şi ei au muzică bună. Dacă nici asta nu vă place, poate v-ar plăcea Delicious Agony. Sau poate celebrul Morow.com.
Şi dacă tot este vorba despre muzică, parcă nu se poate sta "pe uscat". Ce-ascultăm? Ia să vedem...





















Fiecare piesă a fost postată pe YouTube de către userul specificat pe acest portal, dacă sunteţi curioşi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu