Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

marți, 6 august 2013

Portalul Okazii.ro are probleme cu proprii utilizatori

Pe undeva, cred că am făcut bine că m-am ţinut dparte de acest portal. Am intuit bine, zic eu, că pe acolo se petrec lucruri nu tocmai curate, după rata destul de mare de falsuri, făcături şi tentative de înşelătorie la adresa colecţionarilor cu mai puţine cunoştinţe.

Verificându-mi analiticele blogului, dau peste o accesare venită de pe 'nea Gogu, în urma următoarei interogări: colectionarul ataca okazii. Am fost curios să văd unde duce această căutare şi am reluat-o şi eu.


Chiar pe prima pagină a căutării am văzut linkul către un topic deschis pe forumul Softpedia, intitulat "Abuzurile OKAZII.ro trebuie oprite!".
Puteţi accesa topicul de aici.


Topicul a fost deschis pe 24 septembrie 2012, ultima postare datând chiar de astăzi.
Tot topicul are 20 de pagini, pline de postările unor utilizatori ţepuiţi pe portalul cu pricina ori de către alţi utilizatori, ori chiar de către oamenii portalului. Se pare că situaţia nu este roz deloc şi poate că întreaga afacere ar trebui verificată de cineva oleacă mai competent.

2 comentarii:

  1. Ce e de facut daca am cumparat un timbru vechi care a fost fals? Am solicitat asistenta si nu am primit nici un raspuns de la ei, i-am intrebat de ce nu cer vanzattorilor garantie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă asistenţa lor nu v-a fost de niciun folos, depuneţi o plângere la poliţie. Vorbiţi cu un avocat înainte dacă este cazul ca plângerea să fie una penală, deoarece în Codul Penal există infracţiunea de înşelătorie (se pedepseşte inclusiv tentativa). Vorbiţi cu avocatul în ce măsură v-aţi putea îndrepta şi împotriva administratorilor, pentru complicitate la înşelătorie. Pentru banii plătiţi pe fals vă puteţi constitui parte civilă.

      Ștergere