Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

sâmbătă, 27 iulie 2013

Plic cu antet interesant şi destinaţie şi mai interesantă

M-am gândit că nu trebuie să "ratez" semnalarea acestei piese, deşi nu este vreo mare raritate. Motivele ar fi două: antetul foarte prezentabil al firmei filatelice interbelice, respectiv destinaţia trimiterii. Click pe imagini pentru mărire.


Nu ştiu dacă am mai pomenit vreodată sau nu (în vreun articol mai vechi) firma bucureşteană din Calea Moşilor (vă rog să mă credeţi că nu mi-am ţinut o evidenţă foarte strictă a subiectelor). Spun asta deoarece am mai văzut antetul şi pe alte piese din aceeaşi epocă.
Nu ştiu însă dacă am semnalat piese expediate în acea perioadă către Etiopia. Ştampila de sosire de pe spatele plicului certifică faptul că el a avut o circulaţie poştală efectivă. Pentru anul 1935, Adis-Abeba este o destinaţie de-a dreptul neobişnuită.
Plicul a fost vândut recent pe eBay pentru o sumă nesemnificativă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu