Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

joi, 28 februarie 2013

Un FDC la MViR

Bineînţeles că nu este vorba de o piesă "prima zi a emisiunii" oficială, ci este doar un suvenir realizat probabil de vreun colecţionar care s-a aflat la locul potrivit, în momentul potrivit.
Această piesă merită inventariată mai mult ca piesă istorică decât ca una filatelică.


2 comentarii:

  1. Am tot venit pe aici pe la tine prin blog. Sinceră să fiu mă minunează câte cunoștințe ai în domeniu și mai ales câtă pasiune pui. Cred că ți-am spus mai demult că și eu am niște timbre de pe vremea când eram copil dar nu mai știu ce ai răspuns, sau dacă ai răspuns. Însă altceva vreau să spun. Că ai un blog original și grozav de documentat. Și am văzut că postat și scrisori vechi. Uite am să caut să văd dacă mai găsesc o factură veche rămasă de la bunica mea,înainte de al doilea război, cred că este de prin 1927. Nu mai știu. Oricum, dacă o găsesc promit să o scanez și să ți-o trimit. Tu dai o anume valoare acestor lucruri. Mi se pare extraordinar ceea ce faci aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc frumos! Mă străduiesc să popularizez o pasiune, ai dreptate. :)

      Ștergere