Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 14 decembrie 2012

Iniţiativă legislativă pentru modificarea legislaţiei privind privatizarea Poştei

Conform unui proiect de hotărâre de guvern supusă dezbaterii publice de către Ministerul Comunicaţiilor, statul doreşte atragerea unui investitor străin care să deţină 51% din acţiunile Poştei Române, privatizarea făcându-se prin aport de capital privat. Metoda ar viza practic majorarea capitalului companiei naţionale prin emiterea de acţiuni. Modificarea legislativă urmăreşte mărirea numărului de investitori potenţiali interesaţi care ar urma să intre în procesul de selecţie.
Dacă doriţi mai multe detalii, puteţi citi direct iniţiativa legislativă propusă de către Ministerul Comunicaţiilor:
- proiectul hotărârii de guvern;
- nota de fundamentare.

Poşta este în prezent unul dintre cei mai mari angajatori din România. Ea dispune în acelaşi timp de cea mai largă reţea din ţară dezvoltată în teritoriu şi posedă un patrimoniu impresionant, incluzând terenuri şi clădiri. Despre reţeaua de unităţi de care dispune puteţi afla mai multe aici, iar dacă vă interesează organigrama actuală, o puteţi găsi aici.

2 comentarii: