Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

luni, 23 aprilie 2012

Un nou magazin virtual

Datorită unei căutări pe Google făcute de cineva, am remarcat un nou domeniu (pentru mine, cel puţin), la care am dat peste un magazin filatelic virtual de care nu ştiam, filatelistul.ro.


N-am idee cui aparţine iniţiativa, pentru că pe site nu se specifică absolut nimic (atenţie, există o legislaţie care impune nişte obligaţii oricărui magazin virtual, de orice natură ar fi el). Dar se pare că este adresat românilor, fiind în limba română şi având preţuri în lei.
Am dorit să văd în ce condiţii se poate cumpăra, dacă este nevoie de înregistrare, cum poţi plăti şi alte asemenea nimicuri, dar toate acestea rămân cam în ceaţă. La "contact", dai doar de un telefon mobil cu număr românesc, în ciuda faptului că domeniul este găzduit undeva prin Houston, Texas.
Am "frunzărit" puţin oferta. Pare adresată mai cu seamă începătorilor, iar loturile oferite au o descriere care ar cam necesita ceva mai multe precizări (poate un număr de catalog, poate şi ceva detalii despre starea mărcilor - se vede în ilustraţii că sunt neuzate, dar cele mai vechi sunt cu, sau fără şarnieră?).
Preţurile mi se par cam piperate, dar fiecare e liber să ceară cât crede de cuvinţă, în final cumpărătorii decid.
Vă aştept opiniile.

9 comentarii:

  1. Slabut rau si niste preturi,parca ar vinde aur la gram/pai m-am uitat doar pe timbre din 2 tari ce are la vanzare si o colita ferrari Niger 28 de lei si eu o dau cu 3 lei iar la Guineea nu a mai contat, a intrat si Guineea Ecuatoriala la pachet, cea ce nu-i tot una, sa nu mai spun de clasoare..dar cine stie, poate asa se fac afacerile si nu stiu eu!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum spuneam, Ionuţ: cumpărătorii decid. Probabil că prin zona lor n-au avut de-aface decât cu începători. :))

      Ștergere
  2. Salve Max!
    Da , au preturi cam maricele. Stiu acest magazin de vreo doi ani dar nu am intentionat sa cumpar de aici .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ştiam că are doi ani vechime. Atunci am senzaţia că a fost făcut mai mult pentru ţepuit începătorii.

      Ștergere
  3. Daca este un SRL (desi probabil nu e cazul) care are de platit o chirie, un TVA, impozit, CAS si toate cele dupa angajati, etc. atunci (cu mare indulgenta!) hai sa zicem, ca ar fi cat-decat de inteles preturile mult peste cele practicate pe piata. Ca vanzatori sunt multi pe la noi, dar foarte putini care platesc si taxe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai din cauza comerţului "la negru", preţurile sunt deformate în marea lor majoritate.
      Stând să mă gândesc, am ajuns la concluzia că poate că e doar un tip care a "ocupat" domeniul, în speranţa că îl va putea vinde mai târziu pe bani frumoşi. Dacă-i aşa, cred că va lua plasă.

      Aveai comentariul postat de două ori, am şters dublura.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai dat peste aceste oferte dar am crezut ca este vorba de un test nedus la bun sfârşit. Nu cred ca funcţionează, dar dacă cineva vrea să dea nişte bani ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am încercat să văd dacă funcţionează, dar dacă e aşa, atunci poate e tocmai situaţia pe care am arătat-o în răspunsul pentru Aldor.

      Ștergere