Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 18 aprilie 2012

Poşta Română şi Deutsche Bank lansează serviciul EUROGIRO Cont

Poşta Română lansează, începând cu 17 aprilie 2012, un nou serviciu de transfer internaţional de bani, denumit EUROGIRO Cont, în urma încheierii unui parteneriat cu Deutsche Bank, prin care pot fi transferate sume de bani de până la 5.000 de Euro.

Noul serviciu de transfer bani are, în principal, următoarele caracteristici:

- Expeditorii din întreaga lume, titulari de conturi bancare, pot expedia pentru beneficiarii din România sume exprimate în 40 de valute. Plata efectivă a acestor transferuri se va efectua de către Poşta Română în Euro;
- Suma maximă pe transfer este de 5.000 de Euro;
- Transmiterea unei sume se va face, în numerar, numai în Euro, la oficiul poştal. Tariful poştal pentru serviciul Eurogiro Cont se va plăti în lei (3,7% din valoarea transferului la care se adaugă tariful fix de 2,50 lei);
- Achitarea în România se realizează în numerar, în valută Euro, într-un termen de maxim 4 zile lucrătoare de la expedierea sumei.

Lista celor 231 de ţări unde/de unde se pot trimite/primi transferuri internaţionale de bani prin sistemul EUROGIRO Cont poate fi accesată pe site-ul Poştei Române, la adresa:
http://www.posta-romana.ro/services/categories/transfer-de-bani_7/eurogiro-cont_202

9 comentarii:

  1. Si uite asa s-a transformat Posta Romana , adica de doi ani are profit . Numai buna de muls prin privatizare.
    Da' si cand o da Dumnezeu de pamant cu unii , stiu ca n-o sa le fie de bine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba nu, anul 2011 l-a încheiat pe pierdere de câteva zeci de milioane de lei (spunea ministrul comunicaţiilor acum câteva zile).

      Ștergere
    2. ,,Prin rezultatele înregistrate mai ales în semestrul al doilea al anului 2011,am reusit să diminuăm major pierderea economică,iar funcţionarea profitabilă care a debutat în luna august 2011 ne plasează pe drumul cel bun şi ne oferă garanţia implementării măsurilor manageriale corecte pentru Poşta Română,,--Dumitru Daniel Neagoe,director general Poşta Română.
      CNPR a înregistrat lunar profit începând cu luna august a lui 2011 şi a încheiat semestrul doi 2011 cu un profit de 3,7 milioane euro.
      În ianuarie 2012 compania a înregistrat un profit brut de aprox. 1,4 mil.euro , în uşoară creştere faţă de decembrie 2011.
      Îmi cer scuze faţa de eroarea din primul comentariu .

      Ștergere
    3. «Poşta a încheiat anul 2011 cu pierderi de 68 milioane de lei, din care 30 milioane de lei reprezintă provizioane pentru diverse litigii, a menţionat ministrul Comunicaţiilor.
      „Situaţia financiară la Poştă s-a mai îmbunătăţit, au fost reziliate o serie de contracte care aduceau pierderi operatorului", a spus Mustea.»

      Sursa: http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/economie/privatizare-amanata-la-posta-romana-260665.html

      Ștergere
  2. Salve Max !
    Te rog distribuie astea :

    http://www.youtube.com/watch?v=8NgRFNg_WjA&feature=relmfu

    http://www.youtube.com/watch?v=AIiyIpQPv8M

    http://www.youtube.com/watch?v=3xXNcXieG1c&feature=related

    Compozitorul basarabean Eugen Doga este extrem de apreciat in Rusia,Moldova,Ukraina,Belarus,Polonia.Valsurile sale sunt cunoscute si in SUA unde fostul presedinte Ronald Reagan aprecia unul din ele ca fiind cel mai frumos din lume !
    Mai cautati pe you tube !
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  3. Auzi, dar romanii din Romania pot sa si TRIMITA bani prin acest sistem romanilor din strainatate, sau pot doar sa primeasca ?...ca eu uneori raman in pana de bani pe aici prin Norvegia si trebuie sa-mi trimita parintii mei fonduri de urgenta din pensiile lor, si vad ca la astia comisionul e mai mic decat serviciile Moneygram sau Western Union...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe titlul listei ţărilor (cea la care duce linkul) scrie: lista ţărilor unde/de unde se pot trimite/primi transferuri... Asta ar însemna că operaţiunea se poate face în dublu sens: poţi primi, dar poţi şi trimite.

      Ștergere
  4. It will open the Website Payments Choice window.

    RăspundețiȘtergere