Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 6 aprilie 2012

Nicolae Dragu, primarul Călăraşiului, vrea Muzeu al Poştei în oraş

La sfârşitul lunii trecute, cu ocazia unei vizite a ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu, primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a cerut mai marelui de la Bucureşti fonduri estimate la circa 700.000 euro pentru reabilitarea vechii clădiri în care a funcţionat poşta şi transformarea acesteia într-un muzeu.
Clădirea, clasificată monument istoric, este de fapt o ruină lăsată în paragină, aşa cum se vede în ilustraţia publictă de Adevărul.
Ce nu am înţeles este dacă a întrebat cineva şi Poşta ce crede despre aceasta.

2 comentarii:

  1. Totul pentru a mai face un "ciubuc" de pe spinarea statutului, de fapt a noastra. Oricum, daca ar avea timbre de calitate si de valoare, ai fi primul care l-ai sustine in idee! Sau nu!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu aş putea afirma aşa ceva. Dar problema este că există deja o secţiune importantă de istorie a poştei în cadrul Muzeului Naţional Filatelic, în Bucureşti.

      Ștergere