Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 4 noiembrie 2011

Un nou târg al colecţionarilor, la Drobeta-Turnu Severin


Am primit un mesaj din partea organizatorilor noului târg, pe care vi-l prezint în forma sa... originală.
 
Dragi Colecţionari,
 
Asociaţia  Colecţionarilor „Severinum”, în parteneriat cu Centrul Comercial Cora Drobeta,  au plăcerea de a vă invita să participaţi la prima editie a  Târgului de Antichităţi „Drobeta Antica”, ce se va desfăşura în perioada  25-27 noiembrie 2011,  în interiorul galeriei comerciale Cora din Drobeta Turnu Severin, Str. Constructorului nr.1, jud. Mehedinţi.
Expozanţii care deja au confirmat prezenţa la acest Târg vor expune antichitati veritabile precum ediţii de colectie, fotografii, piese de mic mobilier, tablouri, icoane, viniluri şi placi de patefon şi gramofon, colectii de orologerie, monede, ilustrate, timbre, argintărie etc.
De asemenea, sunt invitaţi toţi colectionarii care doresc să fie contactaţi de colegi pentru schimburi, vânzări sau cumpărări de piese.
Evenimentul va fi intens mediatizat prin distribuţia a 10.000 de flyere, afişe, difuzarea a minimum 10 spoturi radio/zi la Kiss FM, comunicate de presă în Informaţia de Severin şi Piaţa Severineană, spoturi publicitare la televiziunea RTS şi campanie online de promovare pe Facebook şi site-uri de specialitate.
                                                                           
La solicitarea expozanţilor, organizatorii pot asigura în mod gratuit panouri de expunere, mese, scaune. 
                                                                       
Aşteptam confirmarea dumneavoastră de participare până cel târziu la data de 20.11.2011 la adresa de e-mail  titorencuromeo@yahoo.com/telefon: 0753.568.354. (romeo) 0722582997 (sebi)

8 comentarii:

  1. Bună Max!
    Mult succes la târg!
    Îți doresc un weekend plăcut,Max!

    RăspundețiȘtergere
  2. ELENA: Mulţumesc frumos, dar eu nu cred că ajung acolo, pentru că în aceleaşi zile s-ar putea să fie un alt târg, la Braşov, pe care l-aş prefera pentru a mă întâlni cu câţiva cunoscuţi.
    Îţi mulţumesc frumos, îţi doresc şi eu un weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai un ping la Arte !
    Weekend frumos !

    RăspundețiȘtergere
  4. sper ca vei achizitiona cate ceva daca mergi la targ :)
    un w-end perfect iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. E bine ca exista si asemenea pasionati care au initiativa si puterea sa organizeze targuri de acest gen. Merita tot respectul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pandhora: Nu cred că ajung acolo, din păcate...
    Mulţumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristi: Pasiunea îşi spune cuvântul!...

    RăspundețiȘtergere