Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 8 aprilie 2011

"Cartonul zburător"

Proiectul "Cartonul zburător" a fost imaginat de Sorin Patriche, tatăl unui prichindel de 4 ani, pentru promovarea scrisului de mână ca alternativă la viaţa tot mai digitalizată.

În plus, el şi-a propus şi stimularea copiilor în învăţarea geografiei, prin crearea unui mediu în care aceştia să înceapă să socializeze cu copii din alte zone ale lumii, dar şi trezirea dorinţei de a învăţa cât mai mult şi de a călători. În această toamnă, Sorin Patriche vrea să prezinte proiectul Ministerului Educaţiei în ideea extinderii lui, la nivel centralizat, în grădiniţele din întreaga ţară.

Nu în ultimul rând, Sorin Patriche spune că miza proiectului său este aceea de a crea o comunitate capabilă să acorde suport (moral, dar poate şi material) altor copii, prin organizarea de evenimente ale "colecţionarilor de cartoane umblătoare", aşa cum denumeşte el cărţile poştale.

Citeşte mai multe despre acest proiect aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu