Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 25 martie 2011

Oferte la Lugdunum, numai până luni

Mai tinerii colegi de la casa franceză Lugdunum au, în licitaţia curentă, mai multe piese de interes pentru colecţionarii români: poşta austriacă în Principate (inclusiv o piesă dezinfectată care mie, unuia, mi-a plăcut), precum şi câteva piese clasice şi postclasice româneşti. Le puteţi descoperi singuri, accesând ori pagina firmei, ori portalul Stampcircuit.

Prezint o singură piesă dintre cele care mi-a plăcut mai mult (click pe imagini pentru mărire).

Scrisoare francată cu 7 Pence (marca de 1 Penny este defectă), expediată în august 1869 din Manchester, via Londra, Ostende şi Viena, la Bucureşti. Ştampila de sosire a oficiului Bucureşti este cea a poştei române. Scrisoarea a ajuns la Bucureşti imediat după inaugurarea oficială a poştei internaţionale de către poşta locală, fără a mai fi manipulată de oficiul consular austro-ungar. O piesă interesantă, oferită cu 200 euro (fără taxe şi comisioane).

La aceeaşi licitaţie (uitam să fac precizarea), mai sunt şi câteva piese DDSG interesante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu