Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

vineri, 25 februarie 2011

Un nou proiect al Poştei Române

Compania Naţională Poşta Română a demarat un proiect care vizează modernizarea activităţii operaţionale a întregii structuri. Compania urmăreşte simplificarea utilizării formularelor de la nivelul tuturor subunităţilor poştale. Practic, Poşta urmăreşte simplificarea procedurilor din "front" şi "back office". Compania a lansat o serie de chestionare ce vizează simplificarea utilizării formularelor care se completeaza în prezent.

"Proiectul se desfăşoară la nivel naţional şi vizează îmbunătăţirea serviciilor oferite cetăţenilor. Vom încerca ca, prin intermediul acestor chestionare, să aflăm ce-i nemulţumeşte pe cetăţeni în legătură cu completarea formularelor. Dorim să eficientizăm activitatea Poştei Române şi, de aceea, ne-am propus să demarăm un astfel de proiect. Cetăţenii pot să ne transmită şi sugestii în legătură cu completarea formularelor respective", a spus Radu Ursanu, directorul Regionalei de Poştă Iaşi, pentru publicaţia Bună Ziua Iaşi..

Sursa: aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu