Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 23 februarie 2011

Software: Lansare de produs la Quark

Cunoscuta companie Quark a anunţat astăzi iminenta lansare a versiunii cu numărul 9 a cunoscutei aplicaţii de layout XPress.



Detalii despre noile facilităţi introduse pot fi găsite pe pagina special realizată de producător.

Printre cele mai importante facilităţi noi se numără posibilitatea exportării unui layout de print pentru platforma iPad, pentru e-Reader-ul Blio, dar şi în formatul ePub, larg răspândit în prezent. Aşa că, începând cu această versiune, este posibilă publicarea şi distribuirea lucrărilor realizate şi pentru mediul digital.

Pentru cei mai puţin iniţiaţi, menţionez că QuarkXPress a fost primul program care a permis şi publicarea unui layout interactiv în formatul Flash, nefiind necesară scrierea niciunei linii de cod.

Dacă printre cititori se află şi utilizatori ai acestui program, vă stau la dispoziţie atât cu detalii suplimentare, cât şi cu răspunsuri referitoare la utilizarea lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu