Îi atenţionez pe cititorii permanenţi sau ocazionali că nu sunt interesat de achiziţii (nici măcar de chilipiruri), nu fac comerţ, nu fac evaluări şi expertize, nu fac niciun fel de intermedieri şi nu asigur servicii de ştiri sau consultanţă
.

miercuri, 26 ianuarie 2011

"Istoria Poştei" pentru elevi

"Începând cu 21 ianuarie a.c., CN Poşta Română SA va susţine în cadrul mai multor şcoli din ţară o serie de cursuri despre «Istoria Poştei», beneficiarii acestora urmând a fi elevii de clasa a V-a", se arată într-un comunicat al companiei.

CN Poşta Română SA a demarat, cu acordul Inspectoratelor Şcolare Judeţene, un proiect cu caracter educativ, pentru anul şcolar 2010-2011, prin care va susţine în şcoli o serie de cursuri legate de istoria Poştei Române. De primele astfel de cursuri vor avea parte elevii şcolii cu clasele I-VIII Nicolae Grigorescu, din Satul Filioara, Comuna Agapia, Judeţul Neamţ şi cei ai şcolii Normale Vasile Lupu din Iaşi, în data de 21 ianuarie, respectiv 24 ianuarie a.c.
Dincolo de prezentarea tradiţiilor şi a istoricului Poştei, cursul vizează familiarizarea copiilor cu transmiterea de mesaje prin corespondenţă, completarea şi expedierea unei scrisori. Prin acest proiect, Poşta Română şi-a propus să îi aducă pe elevi mai aproape de ceea ce înseamnă comunicarea tradiţională şi genul epistolar, încercând să sporească dorinţa acestora de a relaţiona prin intermediul corespondenţei şi de a le dezvolta pasiunea pentru filatelie. 
Cursurile de "Istoria Poştei" vor fi susţinute de reprezentanţi ai companiei, delegaţi de către Preşedintele-Director General, Dumitru Daniel Neagoe, iar la finalul acestora, copiii vor primi, din partea CN Poşta Română SA, cadouri constând în produse filatelice.

Sursa: CN Poşta Română.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu